God Jul och Gott Nytt År!

 


Jag har nu julerbjudanden som hjälper till att kicka igång bra vanor för både företag och privatpersoner. Priserna gäller fram t.o.m. julafton och erbjudandena kan utnyttjas under hela 2016!

 


En föreläsning om hälsa kan vara ett bra tema för en arbetsplatsträff, en kick-off för projektet, eller varför inte som en aktivitet med kompisgänget!

Ex. på föreläsningar:

  • Lek mera! Motion och dess påverkan på både fysiskt och psykiskt välbefinnande
  • Kost - hur ska man hitta rätt i diet-djungeln?
  • Avslappning - andning
  • Löpteknik

Kontakta mig för offert!

 
 

Kom med på skogsvandring och bli av med stressen!

Det är vetenskapligt belagt att vistelse i naturen har en lugnande och läkande effekt. Man talar om effekten av "vitamin N".


Vi gör en vandring på ca 2 timmar med olika övningar för både kropp och sinne. En naturboost som du lever länge av. Vi håller till i vackra Ulvsbomuren och avslutar vandringen med en fantastisk måltid av närproducerade råvaror från skog och mark hos Ulvsbomuren Vildmark & Lantliv.

Paketet ovan endast 500:-/person vid grupper på mer än 4.

Är ni långt från Ulvsbomuren kan jag komma till lämpligt naturområde i er närhet. Nya vyer piggar alltid upp! Jag kan självklart skräddarsy vandringen för era specifika behov. Hör i så fall av er för offert.

 


Det kan vara svårt att förändra vanor på egen hand. Jag hjälper dig som vill komma i form att hitta din motivation så att du kommer igång och hittar ett långsiktigt hållbart sätt att bibehålla en god hälsa. Välj mellan coachning där vi jobbar med helheten både avseende kost, motion och stress eller kostrådgivning där vi fokuserar på dina matvanor.

Coachning (kost, motion, stress)

Ordinarie pris:

3 ggr 2.500:-

5 ggr 4.000:-

10 ggr 7.500:-


Julerbjudande:

3 ggr 2.000:-

5 ggr 3.250:-

10 ggr 6.000:-

 

Kostrådgivning

Ordinarie pris:

1 gång 750:-

3 ggr 1.500:-

10 ggr 4.500:-


Julerbjudande:

1 gång 600:-

3 ggr 1.200:-

10 ggr 3.600:-

 

Är ni ett gäng på minst 5 personer som kan tänka er kostrådgivning i grupp finns även den möjligheten. Vi ses då 3 eller 10 ggr.

3 ggr 900:-/pers.

10 ggr 1.500:-/pers.

 

Välkommen att höra av dig för en riktigt bra start på år 2016!